projectrealisatie voor de kunstensector

Als projectcoördinator voor de kunstsector ben ik betrokken bij verschillende projecten.


Udu_2015_logo_rgb_def-01Voor Kunstliefde, ruimte voor beeldende kunst ben ik o.a. projectleider van UtrechtDownUnder, een succesvol Utrechts tentoonstellingsconcept dat actuele Utrechtse beeldende kunst toont op bijzondere locaties voor een breed publiek. De tweede editie; ONDER CONTROLE was te zien in mei 2015 in voormalig huis van bewaring Wolvenplein, nu omgedoopt tot ‘De Vrije Wolf’.  In een maand tijd kwamen meer dan 8000 bezoekers de tentoonstelling bewonderen. Een nieuwe editie van UtrechtDownUnder staat in de planning voor 2017.

 

logo_aru_v2


Ik ben betrokken bij het  Kunstliefde projectteam als algemeen projectleider. Zo werken we momenteel weer toe naar de nieuwe editie van de Atelierroute Utrecht die in het najaar van 2016 plaats gaat vinden.

Schermafbeelding 2016-02-25 om 15.37.52

Het projectteam van Kunstliefde werkt aan de realisatie van het toekomstige kunstenaarsgedeelte van het nieuwe platform voor beeldende kunst ArtUtrecht. Hiermee hebben we de ambitie om van ArtUtrecht dé plek te maken waar alles op het gebied van beeldende kunst in Utrecht is terug te vinden.

En tenslotte werk ik sinds kort bij BAK, basis voor actuele kunst. Niet als organisator maar als klusjesvrouw. Ook leuk:-)


0 comments